Категории с падащо меню

Най-продавани

Ersamed

Ersamed

12

продукти

«1 2»

Продукти

СТАБИЛИЗАТОР ЗА ГЛЕЗЕН

Стабилизатор за глезен анатомична брейс ортеза, изработена от специален твърд материал.
Цена: 36.00лв.
Брой:

Колан за стормирани пациенти

Постоперативен колан. Подходящ за пациенти, претърпели операции в коремната област. Размери от S до XXL.
Цена: 44.00лв.
Вижте детайли

Лумбален колан

Продуктът се използва при травми в областта на кръста. Има 2 алуминиеви шини и 2 банела в областта на кръста. Размери от S до XXL.
Цена: 44.00лв.
Вижте детайли

Дорсо-лумбален колан

Изработен е от специална еластична тъкан, която позволява на кожата да диша и не предизвиква потене. В тъканта са вградени 2 пластмасови опорни елемента за подпомагане на гръбначния стълб в областта на кръста и от двете страни. При нужда има възможност за добавяне на допълнителни неръждаеми метални опорни елементи. В коремната област на корсета са разположени други два пластмасови елемента, създаващи опора за областта.

Размери от S до XXL.
Цена: 70.00лв.
Вижте детайли

Коректор за гръб

Колан за гърба и рамената. Фиксиращ коректор за стойката и изправяне на рамената, колан при гръбначни изкривявания. Подходящ е да се ползва при болки в гърба, като следствие от неправилната стойка при продължително седене на работното място, в автомобила, на чина, пред компютъра; ортеза за ключица. Продуктът може да се ползва при корсетолечение при сколиоза, кифоза,артроза и фрактури.  Колан за гърба и рамената. Фиксиращ коректор за стойката и изправяне на рамената, колан при гръбначни изкривявания. Подходящ е да се ползва при болки в гърба, като следствие от неправилната стойка при продължително седене на работното място, в автомобила, на чина, пред компютъра; ортеза за ключица. Продуктът може да се ползва при корсетолечение при сколиоза, кифоза,артроза и фрактури. Размери от S до XXL.

Цена: 36.00лв.
Вижте детайли

Колан за дископатия с шини

Ортопедичен медицински колан за кръста подсилен с 4 укрепващи банела на гърба и подвижна подложка. Банелите в колана имат за цел да ограничат усукването на кръста при навеждане или друго движение. Допълнителният колан осигурява максимална сигурност на закопчаването, което не позволява разхлабване или падане на колана при натоварване. Изработен от неизпотяващ материал. Широчина на колана 26 см. Този продукт е изключително подходящ при болка в кръста, дископатия, дискова херния, лумбаго, следоперативно за имоболизация, спондилолистеза и протекция на кръста при тежка физическа работа. Размери от S до XXL.
Цена: 36.00лв.
Вижте детайли

Гръден бандаж

Изработен е от специална еластична тъкан, която позволява на кожата да диша и не предизвиква потене. В тъканта са вградени 2 пластмасови опорни елемента и специална лента за опора на стернума. Ортезата е с презрамки. Прилага се при състояния на следоперативни намеси в областта на гръдната кост, ребрени фрактури и фрактури на стернума и при необходимост от стабилизация на стерналната област. Размери от S до XXL.
Цена: 36.00лв.
Вижте детайли

БАНДАЖ ЗА ХЕРНИЯ ДВУСТРАНЕН

Бандаж за ингвинални хернии -ляв, десен и двустранен - с анатомична форма. Изработен от антиалергичен материал. Стандартен размер.
Цена: 36.00лв.
Брой:

БАНДАЖ ЗА ХЕРНИЯ - ЛЯВ И ДЕСЕН

Бандаж за ингвинални хернии -ляв или десен - с анатомична форма. Изработен от антиалергичен материал. Стандартен размер.
Цена: 33.00лв.
Вижте детайли

Петеларна лента

Продуктът се използва за поддържане на коленните връзки чрез пристягане на сухожилията. Благодарение на използваната силиконова лента, силата и мястото на притискане може да се променя. Вътрешната страна на продуктът е изработена от плюш, за да се избегнат алергични реакции. От външната страна е добавена еластична материя, за да се подобри компресията и живота на продукта. Универсален размер.
Цена: 16.00лв.
Брой:
«1 2» Страница 1 от 2

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Нови продукти